Política de envío

Leveren en uitvoering

 • Na het plaatsen van de bestelling zet De Koperen Markies BV alles in werking om de goederen zo snel mogelijk bij de koper aangeleverd te krijgen.
 • De Koperen Markies levert alleen maar in België. Een klant van buiten ons leveringsgebied kan in afspraak met De Koperen Markies BV de bestelling door een koerier laten ophalen. In dit geval dient de koper contact op te nemen met De Koperen Markies BV.
 • De levering in België gebeurt aan één vast tarief van €10. De leverings- en verzendkosten worden aan de koper meegedeeld voor het bevestigen van de aankoop. Vanaf een aankoop van 50€ zijn de verzendkosten gratis.
 • De levering duurt meestal drie tot tien werkdagen, op voorwaarde dat de bestelde artikelen in voorraad zijn in het fysieke magazijn van De Koperen Markies BV. Deze leveringsdatums zijn steeds bij benadering. De koper kan noch een recht op schadevergoeding laten gelden, noch de ontbinding van de overeenkomst eisen als de indicatieve termijn niet werd nageleefd.
 • De uiterste leveringstermijn is 30 dagen na ontvangst van de bestelling. Als het pakketje niet bezorgd is binnen de 30 dagen heeft de koper het recht om een aanvullende, redelijke leveringstermijn voor te stellen.   Als de De Koperen Markies BV ook niet binnen de verlengde termijn levert, mag de koper de bestelling annuleren en heeft hij recht op terugbetaling. De Koperen Markies BV is niet aansprakelijk voor vertraging van de bezorger.
 • Als de goederen niet voorradig zijn, brengt De Koperen Markies BV de koper hiervan op de hoogte en zal worden aangegeven wanneer het product weer beschikbaar is.
 • Het risico van de betreffende producten gaat vanaf de verzending over op de koper. Het vervoer van de goederen is steeds voor rekening en op risico van de koper, zelfs als de prijs vastgesteld is franco bestemming.

Afhalen van een bestelling

 • De online bestelling wordt alleen verwerkt als de koper zich duidelijk heeft geïdentificeerd, met de juiste betalings-, verzend- en bestelinformatie.
 • Als de koper gekozen heeft voor een afhaling, krijgt hij/zij hiervan onmiddellijk een bevestigingsmail en wordt de bestelling zo spoedig mogelijk verwerkt. Zodra het pakje klaarstaat wordt de koper op de hoogte gebracht van afhaling. De geschatte termijn tussen bestelling en afhaling is 1 tot 8 werkdagen. De Koperen Markies BV is niet verantwoordelijk als het klaarzetten van de goederen niet binnen geschatte termijn is gelukt.
 • De koper kan de bestelling alleen maar afhalen op vertoon van een identiteitskaart en de bevestigingsmail.
 • Bestelde artikelen worden maximaal 14 dagen voor de koper beschikbaar gehouden. Als de artikelen binnen deze termijn niet zijn afgehaald, zal De Koperen Markies BV de bestelling annuleren.