Vuestra propia cerveza

Een eigen etiket

Heeft u een geboortefeest, verjaardagsfeest, jubileum of een andere feestelijkheid en geeft u het graag een originele toets met een gepersonaliseerd bier?

Voor elke gelegenheid kunnen we de smaakvolle bieren van De Koperen Markies en De Bronzen Baron voorzien van een gepersonaliseerd etiket dat u zelf heeft ontworpen of dat u door ons laat ontwerpen.

Un envase original

Vraag naar ons uitgebreid assortiment gepersonaliseerde
geschenkkistjes, hét ideale geschenk voor uw zakenrelaties, maar ook leuk voor peter/meter, een jubileum, enz. U bepaalt hierbij zelf de inhoud van het kistje (aperitiefbieren, blonde of tripel bieren, bijhorende glazen, …). Aarzel niet te informeren naar de vele
mogelijkheden!

Een eigen brouwsel

Graag een eigen bier op de kaart in uw café, brasserie, restaurant?
Wil u graag uw eigen bier verdelen onder uw klanten, relaties, leden, ... in uw bedrijf, club, sportvereniging?

Bij De Koperen Markies stellen we graag onze jarenlange brouwkennis ter beschikking om samen een nieuw, uniek recept te ontwikkelen voor uw eigen bier.

Cómo funciona?

Recept kiezen

U komt na afspraak een keer op bezoek in de brouwerij waar we tijdens een proeverij samen een recept kiezen of ontwerpen.

Nadien leggen we samen een brouwdatum vast.

Brouwen

Wanneer de brouwdag aangebroken is, gaan wij aan de slag met het maken van uw bier. Hierbij maken wij gebruik van 100% natuurlijke grondstoffen.

De afname kan vanaf 50 liter voor afgeleide bieren van bestaande bieren of vanaf 1000 liter en veelvouden voor een uniek recept.

Etiket maken

Na de brouwdag is het tijd om uw etiket te ontwerpen. Als u dit zelf doet geven wij u de noodzakelijke info over wat er wettelijk op moet staan. Laat u dit door ons doen, dan houden we samen een brainstormsessie om met uw ideeën het gepaste etiket voor uw gelegenheid te ontwerpen. U kan zelf de etiketten laten drukken of u stuurt ze naar ons door. Wij laten ze dan bij onze vaste drukker afdrukken.

Embotellar

Na 2 à 3 maanden vergisten en lageren is het bier klaar om te bottelen en te etiketteren.

Twee weken later staan ze helemaal afgewerkt op u te wachten voor ophaling.

Degustar

Ten slotte rest er nog maar 1 ding: genieten van heerlijke momenten met uw eigen bier

Volgende brouwsel

Is uw bier een groot succes? Dan brouwen wij met plezier een volgend brouwsel voor u.

Enkele realisaties