Bier in de keuken
Wat u moet weten over bier en eten.
Bier is een veelzijdig product. Het is niet alleen lekker om te drinken
bij gerechten, maar ook in gerechten kan bier een echte smaakmaker zijn.
We geven u enkele tips die u zullen helpen om smaken te combineren
zoals een echte expert, zowel in als naast het bord.
Mocktails
-
Amaro Spritz
- 50ml Amaro (alcoholvrij)
- 150ml peach & jasmine soda
- 25ml limoensap
-
Bazel Mint Twist
- 50ml Bazels Sap (appel/peer)
- 25ml limoensap
- 15ml vanillesiroop
- 5 muntblaadjes
- 50ml soda
-
Amaro Orange
- 1/3 Amaro (alcoholvrij)
- 2/3 sinaasappelsap
- geconfijte sinaasappel
Recepten
-
Pladijs met spitskool, uiencompote en ravioli
Heerlijke vis met De Koperen Markies Tripel saus als hoofdgerecht (60 min)
Pladijs met spitskool, uiencompote en ravioli
Heerlijke vis met De Koperen Markies Tripel saus als hoofdgerecht (60 min)
-
Rundstoverij met witloofslaatje en frietjes
Klassiek hoofdgerecht met De Koperen Markies Tripel (150 - 240 min)
Rundstoverij met witloofslaatje en frietjes
Klassiek hoofdgerecht met De Koperen Markies Tripel (150 - 240 min)
-
Kabeljauwfilet met witloof, knolselder en aarda...
Visgerecht met Bronzen Baron saus (60 min)
Kabeljauwfilet met witloof, knolselder en aarda...
Visgerecht met Bronzen Baron saus (60 min)
1
/
van
4